Siirry sisältöön

Tuoreita ratkaisuja jo vuodesta 2009

Medaffcon on vuonna 2009 perustettu asiantuntijapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 30 lääketieteen, luonnontieteen, bioinformatiikan, farmasian, taloustieteen ja terveystaloustieteen asiantuntijaa.

Tarjoamme tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin. Ydinosaamiseemme kuuluvat tosielämän tietoon perustuvat RWE-tutkimukset ja vaikuttavuusanalyysit sosiaali- ja terveydenhuollon arjessa kerättyjä tietoja hyödyntäen.

Palveluissamme yhdistyy vahva lääketieteellinen ja terveystaloustieteellinen osaaminen, sekä nykyaikaiset datan käsittelymetodit.

Kehitämme aktiivisesti sosiaali- ja terveystietoon perustuvaa tutkimusta sekä siinä hyödynnettäviä menetelmiä. Olemme rakentaneet laajan yhteistyöverkoston sosiaali- ja terveysalan eri toimijoiden kanssa, erityisesti terveystiedon saralla. Biopankit, rekisterit ja sairaaloiden tietoaltaat mahdollistavat aivan uudenlaisia tutkimuksia ja muuttavat vaikuttavuuden arvioinnin toimintakenttää.

Tutustu tarkemmin Medaffconin tosielämän tietoon perustuviin tutkimuksiin julkaisut sivulla.